KAKO NARUČITI?

Vrlo je jednostavno naručiti robu na našoj web stranici. Da biste to učinili, odaberite dugme "Naruči!" u gornjem meniju i jedan za drugim unesite šifre proizvoda sa hrvatske web stranice IKEA. Od vas će se zatražiti da otvorite vezu do ove stranice u zasebnom prozoru radi praktičnosti.

Šifru proizvoda (SKU) možete pronaći ispod opisa proizvoda ; izgleda kao kod koji se sastoji od tri skupine brojeva odvojenih točkama, na primjer: 192.562.32

Nakon dodavanja proizvoda u Vašu narudžbinu, moći ćete vidjeti cijene proizvoda, količinu i ukupan iznos, a zatim nam poslati narudžbinu.

Prilikom naručvanja proizvoda, osim pružanja ličnih podataka, možete odabrati i način dostave (samostalno preuzimanje ili dostava na adresu stanovanja) i uslove plaćanja. Ovaj korak je jednostavan. Kad nam pošaljete narudžbinu, primićete povratni poziv od našeg službenika.Tokom razgovora možete dobiti razjašnjenja i utvrditi detalje oko daljih koraka koji će uslijediti do dobijanja proizvoda.

KAKO SE OBLIKUJU CIJENE?

Prodajnu cijenu u Crnoj Gori čine jednostavni i razumljivi činioci - cijena koštanja robe u Hrvatskoj, trošak dostave, carinjenje, plaćanje svih taksi i poreza, kao i naša marža.

Za približni proračun cijene možete uzeti koeficijent 1,6 na cijene proizvoda u hrvatskoj IKEA-i.

U zavisnosti od mnogo faktora, posebno od opsega ukupne narudžbe, trenutne situacije na carini, kao i o Vašim specijalnim popustima -krajnja cijena se može promijeniti.
Uvijek možete vidjeti stvarnu cijenu proizvoda na naslovnoj stranici web-a (ili na stranici "Naruči!") unošenjem naziva ili sifre proizvoda.

KAKO PLATITI?

Naši uslovi plaćanja su jednostavni: kupci nam plaćaju 50% avans (iznos i statistiku možete vidjeti u svom ličnom kabinetu nakon izrade narudžbine), a ostatak pouzećem.

Plaćanje se vrši na sledeće načine - gotovinom u kancelariji u Budvi, karticom ruske ili crnogorske banke ili uplatom na račun firme.

Pojedinosti o uplati dobijate odmah nakon poručivanja proizvoda na gore utvrdjen način.

KOLIKO ĆU ČEKATI NARUDŽBINU?

Bez negativnih iznenađenja. Svaki put kada napravite narudžbu na našoj web stranici, vidjećete sledeći datum isporuke.Nikada nije bilo slučaja da nismo ispoštovali dogovoreni rok.

Naprimjer, danas primamo narudžbine za 17.10.2022. Pokušavamo praviti narudžbine najmanje dva puta mjesečno, ali ponekad okolnosti utiču na pomjeranje razdoblja i u jednom i u drugom smjeru.

Prilikom narudžbine uvijek vidite sledeći datum isporuke i Vaša je narudžbina strogo povezana s tim datumom.

MOŽETE LI DOSTAVITI PROIZVOD U MOJ GRAD?

Uvijek možete preuzeti proizvode u našem poslovnom prostoru u Budvi bez dodatnih troškova. Uskoro će isti poslovni prostor biti otvoren u Podgorici.

Ukoliko želite da se roba donese na Vašu adresu, nema problema! Prilikom narudžbine na našoj web stranici možete odabrati željenu opciju dostave i vidjeti njen trošak. Spremni smo donijeti robu bilo gdje u našoj zemlji. Donesite sopstvenu odluku na temelju cijene narudžbe i drugih referenci. Sve detalje i troškove možete pogledati postavljanjem probne narudžbine klikom na ovom linku.

DA LI SU MI POTREBNI RADNICI I MONTERI ZA SKLAPANJE?

Ako ste naručili dostavu na vašu adresu, donijet ćemo Vam narudžbinu tamo gdje Vam odgovara. Zaboravite na visoke spratove i ostale poteškoće. Neće Vam trebati angažovanje drugih lica.

Što se tiče montaže, imamo vlastiti tim stolara, koji ne samo da zna sastaviti i izraditi bilo koji namještaj vlastitim rukama, već ima veliko iskustvo sa IKEA proizvodima. Dakle, ako postoji potreba - kontaktirajte nas. Ova usluga se dodatno plaća.

ako se predomislim?

Ako želite izmijeniti narudžbinu nakon što smo je prihvatili, pokušaćemo Vam pomoći koliko nam dozvoljavaju mogućnosti.

Ako se predomislite u vezi s narudžbinom, ali ste je već platili (i stoga smo je mi platili IKEA-i) - potreban je posebno izdefinisani dogovor izmedju dve strane. Nazovite nas i sigurno ćemo pokušati pronaći rješenje za ovaj problem.

naručiti